• Like us on Facebook!

  Lasso heeft een pagina op facebook en we roepen jullie op om onze pagina te liken! We zullen er onze eigen activiteiten, publicaties en nieuwtjes delen, maar ook die van de leden van ons netwerk.
  Je vindt ze hier >>>

 • Kunst voor Ketjes en BrusselArt

  Bezoek ook de twee Lasso-projectwebsites:

  Kunst voor Ketjes
  wil Brusselse kinderwerkingen een handje toesteken bij het vinden en organiseren van toffe culturele uitstappen voor groepen kinderen tussen 3 en 12 jaar. Meer info >>>

  BrusselArt
  wil organisaties en verenigingen uit Brussel en Vlaanderen een handje toesteken om de weg te vinden naar het rijke Brusselse kunstenaanbod. Meer info >>>

Nieuws

 • 07/11/2014
  Donderdag 6 november heeft Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultuureducatie 2013-2014 overhandigd aan BRONKS. De jury apprecieert de weinig betuttelende aanpak van kinderen en jongeren met producties die nooit synoniem staan met louter entertainment, maar stof tot nadenken bieden. De uitreiking vond plaats aan het einde van het sectormoment ‘Kwaliteit in cultuureducatie’.
 • 09/10/2014

  Het Netwerk tegen Armoede reikt de ‘Prijs voor de laagste drempel’ uit aan een vrijetijdsaanbieder die bijzondere inspanningen levert voor mensen in armoede. Dit jaar wordt een lokaal bestuur verkozen dat er voor kiest om een participatief en laagdrempelig vrijetijdsbeleid te voeren voor mensen in armoede.