• Move It | Internationaal scholenproject rond creativiteit in Brussel

    Move It, een internationaal project met kunstenaar Airan Berg, wordt dit schooljaar (2013-2014) voor het eerst in zes Brusselse scholen georganiseerd. Het project plaatst creativiteit centraal en richt zich op de samenwerking tussen leerlingen, leerkrachten en kunstenaars. Lasso is als Brussels netwerk voor cultuurparticipatie en kunsteducatie de coördinator van het project.

    Meer info >>>

Nieuws

  • 08/04/2014

    Het Elia Fonds heeft tot doel projecten te ondersteunen die mensen met een verminderde mobiliteit originele ontdekkingen aanbieden bij hun toeristische, culturele en sportieve vrijetijdsbesteding. Alle verenigingen en organisaties, die aandacht hebben voor vrijetijdsbesteding en die zich inzetten voor toeristische, culturele of sportieve recreatievormen voor personen met verminderde mobiliteit, kunnen deze oproep tot 9 juli 2014 beantwoorden.

  • 08/04/2014

    Wil je dit jaar (opnieuw) deelnemen aan de Kunstendag voor Kinderen op zondag 16 november 2014? Dan kan je als kunstenorganisatie, cultuurcentrum of bibliotheek t.e.m. zondag 1 juni inschrijven voor de derde editie van de Kunstendag voor Kinderen.