Ben je op zoek naar inspiratie voor het vormgeven van je programma of vrijetijdskalender? Wil je graag te weten komen wat de culturele sector op maat van groepen volwassenen te bieden heeft?

Kom dan langs op onze BrusselArt Toernée! Een cultuurmarkt op maat van socio-culturele verenigingen en welzijnsorganisaties. Je kan er kennismaken met het aanbod van verschillende Brusselse cultuurhuizen en culturele en artistieke projecten en je kan er je ook informeren over de financiële kortingen voor je groep met de VGC Paspartoe groepspas. Dit jaar zijn we te gast in de Kaaistudio's van het Kaaitheater. Je maakt kennis met het aanbod van oa. Argos, Art)&(Marges museum, Beursschouwburg, Bozar, Brukselbinnenstebuiten, Citizenne, De Centrale for Contemporary Art, FMDO, Globe Aroma, Kaaitheater, Kunstenfestivaldesarts, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten, Moussem, MoVart, Palhik Mana en Traffik Klassik.

Programma

12:00 Onthaal en welkom met een broodje

12:30 BrusselArt PREVIEW

Een tiental culturele huizen en organisaties presenteert op 3 minuten tijd de highlights uit hun aanbod voor groepen voor de komende maanden, achteraf is er de mogelijkheid om individueel in gesprek te gaan.

14:30 Einde voorzien

Praktische info

Waar? Kaaistudio's, OLV Van Vaakstraat 81, 1000 Brussel
Voor wie? Voor vrijwilligers, groepsbegeleiders en hun groepen uit socio-culturele verenigingen, welzijnsorganisaties en volwassenenonderwijs
Inschrijven? Deelname is gratis, inschrijven is verplicht via het formulier hieronder. Gelieve aan te duiden of we voor jou een broodje moeten voorzien of niet.

Deze BrusselArt Toernée organiseert Lasso in het kader van het project BrusselArt, cultuur op maat van groepen en in samenwerking met Citizenne.

Wens je meer informatie over het project? Neem dan contact op met Marijke.vanhassel@lasso.be