• Like us on Facebook!

  Lasso heeft een pagina op facebook en we roepen jullie op om onze pagina te liken! We zullen er onze eigen activiteiten, publicaties en nieuwtjes delen, maar ook die van de leden van ons netwerk.
  Je vindt ze hier >>>

 • Kunst voor Ketjes en BrusselArt

  Bezoek ook de twee Lasso-projectwebsites:

  Kunst voor Ketjes
  wil Brusselse kinderwerkingen een handje toesteken bij het vinden en organiseren van toffe culturele uitstappen voor groepen kinderen tussen 3 en 12 jaar. Meer info >>>

  BrusselArt
  wil organisaties en verenigingen uit Brussel en Vlaanderen een handje toesteken om de weg te vinden naar het rijke Brusselse kunstenaanbod. Meer info >>>

Nieuws

 • 20/01/2015

  De 4e editie van hét Brusselse kinderkunstenfestival SuperVliegSuperMouche vindt plaats op zondag 14 juni 2015 in het Park van Vorst. Het gratis openluchtfestival nodigt jong en oud uit op een artistieke en multidisciplinaire programmatie van de bovenste plank, boordevol poëzie en verrassing, wel passend in het groen. Na de succesvolle editie van 2014 (30 partners, 60 voorstellingen, 5000 bezoekers) wensen de organisatoren de buurtbetrokkenheid te verhogen en nieuwe en/of bestaande projecten te ondersteunen voor families met kinderen van 0 tot 12 jaar. Draag bij aan de magie van SuperVliegSuperMouche en stuur een voorstel in.

 • 06/01/2015

  Om het gebruik van storytellingmethodieken en -instrumenten via verschillende digitale media te stimuleren, ontwikkelde FARO met Crossmediale publiekswerking hands-on een nieuw modulair vormingstraject voor erfgoedwerkers die onmiddellijk met een bepaalde tool of methodiek aan de slag willen gaan. De vijf modules van elk drie sessies worden gespreid over het jaar gegeven.