Projecten

Lasso biedt ondersteuning aan socio-culturele verenigingen, welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen om meer samen te werken met Brusselse kunsteducatieve organisaties en kunstinstellingen. Lasso zorgt voor de project- en trajectbegeleiding: op basis van de specifieke vragen van uw organisatie én rekening houdend met de wensen van uw publiek, leden, lerarenteam, scholieren e.d. gaan wij op zoek naar partners in Brussel die samen met u een kunstproject op maat willen realiseren.

Wil uw Brusselse organisatie of school graag advies of begeleiding bij het opzetten van een kunsteducatief project, traject of eenvoudigweg een culturele uitstap, aarzel dan niet en contacteer onze medewerkers. Wij spreken graag af om na te gaan hoe wij u het best kunnen begeleiden.

Daarnaast begeleidt Lasso de Brusselse kunstinstellingen en gemeenschapscentra bij het ontwikkelen van een kunsteducatief luik of een publiekswerking. Krijgt u als educatieve medewerker graag advies op maat, contacteer dan onze medewerkers