Vorming

Lasso organiseert regelmatig infosessies en vorming op maat. Jaarlijks wordt er een studiedag georganiseerd.

De infosessies hebben tot doel om over de grenzen van de verschillende sectoren (kunsten, erfgoed, welzijn, onderwijs en socio-cultureel veld) heen informatie uit te wisselen, contacten te bevorderen en samenwerking te stimuleren. Tijdens de infosessie krijgen een aantal Brusselse organisaties of instellingen de kans hun werking voor te stellen. Naast het verstrekken van informatie is ook het creƫren van een mogelijkheid om te netwerken een belangrijk uitgangspunt van de infosessies.

Daarnaast worden er ook vormingen aangeboden, die bepaalde thema's verder uitdiepen.

Jaarlijks organiseert Lasso een studiedag. Tijdens deze studiedag is het de bedoeling om over de grenzen van Brussel heen te kijken en naast Brusselse  praktijkverhalen ook 'good practices' uit binnen- en buitenland te presenteren. Straffe sprekers, workshops, discussiegroepen, praktijkverhalen en een leuk moment om te netwerken met de andere aanwezigen vormen de basisingrediĆ«nten van onze studiedagen.  

Lasso biedt ook een vorming op maat zowel aan uw medewerkers, schoolteams of studenten. Via de menubalk hierboven vind je meer gedetailleerde informatie over ons vormingsaanbod.