Deze activiteit is voorbij. Het verslag kun je hier lezen.

Hoe zet je digitale technologieën in om met jongeren aan cultuur te doen? Kom ideeën opdoen voor je eigen organisatie of school tijdens onze Meet & Greet #3.

In het kader van Move It Kanal organiseren we verschillende netwerkmomenten waarbij we cultuur- en jeugdwerkers, leerkrachten en een breder geïnteresseerd publiek willen laten kennismaken met aanwezige praktijken in de Brusselse Kanaalzone. Na verschillende ontmoetingen en brainstorms in het najaar van 2017 en begin 2018, focussen we tijdens dit netwerkmoment op het thema "digitale technologieën".

Tijdens deze Meet & Greet #3: Digitale technologieën laten we enkele good practices aan het woord die inzetten op jongeren, cultuur en digitale technologieën in de Brusselse Kanaalzone. BEAM (JES Stadslabo Brussel), iMAL (Centrum voor Digitale Culturen en Technologie) met fablab'ke in het kader van CASTII en Fablab Mobile (i.h.k.v. Innoviris) zullen hun specifieke werking met jongeren toelichten aan de hand van een aantal concrete voorbeelden.

Daarna stellen zes organisaties zich kort voor (Maks, Gluon, CTA (Centre de Technologies Avancées), Atheneum Anderlecht, Fablab Brussels en Molengeek) en doen een oproep naar samenwerking.

We sluiten af met een demonstratie van verschillende digitale tools in het Fablab van iMAL en een netwerklunch.

Meer info: annabel.debaenst@lasso.be

Programma

09:30 – 09:45 Onthaal

09:45 – 10:00 Verwelkoming door iMAL en Lasso/Move It Kanal

10 :00 – 11:15 BEAM, iMAL en Fablab Mobile

11:15 – 12:00 Pitch-ronde: 5 organisaties aan het woord

12:00 – 13:00 Lunch

.

Praktische info

Wanneer?

22 mei 2018

Waar?

iMAL, Koolmijnenkaai 30, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Deelnemen?

VOLZET

Prijs?

gratis

Taal?

Nederlands en Frans