Lasso | BRUSK

BRUSK maakt al wie met groepen kinderen of jongeren werkt, wegwijs in de veelheid aan Nederlandstalige kunsteducatieve initiatieven in Brussel.

De publicatie biedt een overzicht van het kunsteducatieve aanbod voor kinderen en jongeren in Brussel. De werking van elke organisatie wordt uitgebreid toegelicht. Daarnaast wordt de praktische info duidelijk gebundeld waardoor de lezer in één oogopslag kan zien voor welke leeftijdscategorie er welke initiatieven zijn. In het tweede deel worden ook andere relevante spelers dan die in de kunsteducatieve of artistieke sector in de kijker gezet. Hier wordt de link gelegd met het lokaal cultuurbeleid, erfgoed, jeugdwerk en ook Franstalige organisaties. Tot slot is in het derde deel een overzicht te vinden van de kunsteducatieve organisaties uit Vlaanderen, actief in Brussel.

BRUSK wordt gratis verspreid naar alle Nederlandstalige scholen en jeugdwerkorganisaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en naar de in Brussel gevestigde kunst(educatieve) organisaties en instellingen. Brusselse scholen kunnen een bijkomend exemplaar verkrijgen aan € 5/stuk (zelf op te halen). Aan organisaties buiten Brussel vragen we een bijdrage van € 10. Neem contact via info@lasso.be T. 02 513 15 90

Hieronder kan je de publicatie online doorbladeren.