Move It Kanal | Verslag | Inspiratiedag 'Kunst & Onderwijs'

>>> retrouvez le compte-rendu FR via ce lien

Op 10 mei 2019 mochten we tachtig deelnemers en sprekers verwelkomen in Bozar. Bozar beet zelf de spits af met een presentatie van hun project Next Generation, Please!. Tijdens de presentatie was er ook aandacht voor de tentoonstelling die ze samen met jongeren op poten zetten en de publicatie Inside-Outside, Practices between Art and Education. Vervolgens kwam Lasso aan de beurt, met een presentatie over Move It Kanal.

© Caroline Lessire

En toen was het tijd voor de ronde tafels! De deelnemers konden kiezen uit zes tafels die telkens rond één specifiek onderwerp draaiden. Duurzame samenwerking, tools for creativity, de kracht van zingen,… Er kwamen een hoop thema’s aan bod, telkens op het kruispunt van kunst en onderwijs. Hier vind je meer info over het programma.

De gratis tentoonstelling Next Generation, Please! liep tot 28 juli 2019. Contactpersoon voor de volgende editie van NGP is Melat Gebeyaw Nigussie (melat.gebeyaw@bozar.be). Je kan ook bij haar terecht om een gratis exemplaar af te halen van “Next Generation, Please! Best practices en Inspiratie voor leerkrachten en opvoeders”.